Indiferent daca te confrunti cu inesteticele puncte negre, pielea ta trebuie sa aiba un aspect ingrijit, iar pentru asta iti prezint 5 lucruri esentiale pe care orice femeie trebuie sa le stie despre pori.

1. Porii tai se dilata atunci cand sunt infundati si pentru a evita acest lucru nu trebuie decat sa iti cureti bine fata, spalandu-te de fiecare data cand vii de afara.

2. Apa calduta desfunda porii. Inainte de a-ti curata tenul, foloseste apa calduta pentru a clati fata.

3. Dupa ce iti cureti bine tenul, foloseste apa rece pentru a te clati pe fata pentru ca aceasta inchide porii.

4.Pentru a avea un ten impecabil, foloseste cu regularitate un exfoliant care curata fata si diminueaza porii, iar efectul va fii vizibil imediat, lasandu-ti fata sa straluceasca.

5. Foitele matifiante au un rol esential in mentinerea unui ten curat, acestea curata excesul de sebum, prevenind dilatarea porilor.

Nu uita ca machiajul nu acopera in totalitate micile defecte ale tenului tau, asa ca inainte de a aplica fondul de ten, trebuie sa te asiguri ca ai un ten ingrijit si ca arati impecabil si fara a folosi produse de make-up. Acestea nu trebuie sa arate ca o masca pe fata ta, ci trebuie aplicate cu moderatie, in straturi subtiri pentru ca tu sa arati bine. Cu cat esti mai atenta la aceste detalii, te vei bucura de beneficii o perioada foarte lunga.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!