Cu totii ajungem la un moment dat la o varsta la care nu ne mai place cum aratam. Nu este o varsta standard si nu tine neaparat de aspectul exterior, este mai mult un prag psihologic care apare inevitabil mai devreme sau mai tarziu in viata fiecaruia.

Se intampla destul de des sa vedem in jurul nostru persoane care se imbraca inadecvat varstei pe care o au sau care al caror comportament este deplasat. Cu siguranta nu aceasta este solutia pentru a parea sau a ne simti mai tineri. Cheia succesului consta in cunoasterea propriului corp si mai mult decat atat in asumarea micilor defecte. Odata constientizat faptul ca nimeni nu este perfect si ca, odata cu trecerea timpului, acesta lasa urme pe chipul nostru si nu numai, putem transforma defectele in favoarea noastra, adoptand stilul care ni se potriveste.

1. In primul rand, cel mai important mi se pare faptul ca trebuie sa ne adaptam comportamentul si preferintele la varsta pe care o avem. Este esential sa avem mereu un suflet tanar si sa ne adaptam la o lume care este in continua evolutie din toate punctele de vedere, dar este necesar sa actionam conform varstei si principiilor pe care le avem, lasand extravagantele in trecut.

2. Nu este in regula sa adopti stilul unei adolescente daca ai trecut deja de aceasta varsta. Studiaza revistele de moda si adapteaza-te tendintelor, gasind propriul stil care sa te defineasca. Chiar daca pare greu de crezut acest lucru te va intineri, chiar daca nu te scoate foarte mult in evidenta.

3. Cand inaintezi in varsta, kilogramele se acumuleaza mai repede si sunt foarte greu de indepartat, insa nu este necesar sa le ascunzi sub bluze largi sau fuste lungi, pana in pamant pentru ca iti vei pierde feminitatea. Cauta haine care in care sa iti placa cum arati si care sa te defineasca; astfel, vei scapa de complexul kilogramelor in plus si vei capata incredere in tine.

Gaseste-ti propriul stil de a te purta si de a te imbraca la orice varsta si adapteaza-l in functie de tendinte actuale, dar pastreaza esenta. Pastreaza-ti principiile si convingerile si invata sa te bucuri de viata la orice varsta!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!