Se spune ca un barbat care te iubeste, trebuie sa te placa atat aranjata, cat si la primele ore ale diminetii, atunci cand esti naturala. Pune in aplicare sfaturile din acest articol si vei arata impecabil inca de cand te trezesti.

1. Seara, inainte sa adormi, curata cu atentie tenul si foloseste un exfoliant pentru fata pentru a indeparta celulele moarte. Iti recomand exfoliantul Avon pentru fata Perfectly Purifying din gama Planet Spa cod: 29520 pentru tenul normal si mix.

2. Te poti trezi fara cearcane daca ai grija la pozitia in care dormi. Aceasta poate face diferenta intre o privire luminoasa si una obosita si incercanata. Dormi pe o perna mai inalta, astfel incat capul sa fie mai sus decat restul corpului pentru  a impiedica astfel, acumularea de fluide in zona fetei, responsabile pentru tenul umflat.

3. Iti doresti sa te trezesti dimineata ca si cum ai fi proaspat coafata? Acest lucru este posibil daca seara iti pulverizezi putina apa pe par, atfel incat sa fie umed si apoi aplica un balsam leave-in. Foloseste balsamul leave-in Avon pentru stralucire pe care il poti comanda tastand codul: 43505 pentru a oferi parului tau hidratare si stralucire.

Toate femeile isi doresc sa arate bine la orice ora din zi pentru a capta atentia sau pur si simplu pentru a se simti bine in pielea lor. Foloseste si tu aceste trucuri si fi pregatita sa incepi o zi minunata in care sa acaparezi atentia tuturor.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!