×
Bucura-te garantat de cele mai
tari vouchere cadou!
daca vrei sa eviti sa primesti vouchere cadou, click aici
×
participa la concursurile myavon.ro pe facebook si poti castiga zilnic premii
Esti deja fan? Click aici.
Zambiti, va rog! :)

Zambiti, va rog! :)

Zambetul este unicul gest universal, pe care il inteleg toate popoarele si un element foarte important in limbajul trupului. Pe langa acestea, zambetul are puterea de a apropia inimi, de a dezgoli suflete si cu siguranta se transmite mai rapid decat orice informatie.

Si pentru ca este atat de important, am dedicat zambetului o clasificare si i-am atribuit si caracteristici pentru a-l recunoaste mai usor.

Zambetul neasteptat. Apare atunci cand aflam ceva ce ne bucura, fiind cel mai sincer si cel mai frumos zambet dintre toate tipurile pentru ca se reflecta pe intreg chipul tau si arata toata bucuria pe care o simti in acel moment.

Zambetul increzator denota increderea in tine. Nu este un zambet sfidator, dar arata faptul ca esti sigura pe tine si ca iti cunosti atuurile, de aceea esti cea mai buna in ceea ce faci.

Zambetul "amintire". Asa cum ii spune si numele, acest tip de zambet este generat de amintiri, vesele sau triste si nu poate fi controlat, aparand pe chipul tau involuntar, atunci cand gandul iti zboara la intamplari din trecut.

Zambetul fermecator il folosesti atunci cand vrei sa atragi persoanele de sex opus pentru ca tu arati foarte bine si stii deja acest lucru. Cu acest zambet nimeni nu iti poate rezista.

Zambetul de regret arata ca iti pare rau de anumite lucruri intamplate in trecut. Nu adopti o atitudine negativa, doar ca acum privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Transmiti foarte multe lucruri despre tine celor din jur atunci cand le zambesti si in plus le dai si o stare de bine, de aceea multe persoane iti vor cauta compania.

Acum te-am convins sa zambesti mai des? :)

Lasa un comentariu

spam-ul si limbajul ofensiv vor fi sterse!