×
Bucura-te garantat de cele mai
tari vouchere cadou!
daca vrei sa eviti sa primesti vouchere cadou, click aici
×
participa la concursurile myavon.ro pe facebook si poti castiga zilnic premii
Esti deja fan? Click aici.

Povestea parfumurilor Avon partea I

Parfumurile conturează personalitatea, o evidențiază. Începutul unei zile este mai fresh, la amiază îşi fac apariția florile, iar seara aparține notelor dulci, senzuale. Totuşi, puțini ştiu istoria esențelor care ne înseninează ziua!

Isoria parfumurilor Avon a început în urmă cu 126 ani în SUA, când David McConnell, comis-voiajor, a început să vândă cărți prin metoda vânzării directe. Pentru a avea mai mult succes, oferea adesea clientelor sale câte o mostră de parfum.

Mai jos am scris cateva detalii despre colectiile de parfumuri Avon , ca sa iti fie mai usor sa stii ce parfumuri ti se potrivesc.

Colectia Today Tomorrow Forever

O colecție dedicată femeii îndrăgostite de viață, de mângâierea celui drag, de zâmbete. Ea este o romantică incurabilă care trăiește astăzi, aici, acum.Orice ar fi, ea inspiră dragostea în fiecare zi și transformă secundele în momente de neuitat!

Colectia Avon Today Tomorrow Forever cod:41566/42150/41095 Colectia Avon Today Tomorrow Forever cod:41566/42150/41095

 Colectia Little Dress

O colecție creată pentru femeia mereu tânără, care iubește eleganța în orice moment al zilei. Dimineața, parfumul îi stârnește dorința pentru un flirt

inocent. La orele amiezii, ea pășește pe tărâmul eleganței clasice. Seara, se transformă și devine irezistibilă, orele târzii fiind parfumate intens.

Colectia Avon Little Dress cod: 09373/49924/35063/18267 Colectia Avon Little Dress cod: 09373/49924/35063/18267

Colectia Rare

O colecție prețioasă, pentru femeia care știe să aprecieze lucrurile și momentele frumoase. Pentru zi, ea alege mereu o aromă care îi evidențiază latura romantică și senzuală, dezvăluindu-și frumusețea pură. Seara, ea devine rafinată și se simte mai prețioasă decât aurul, învăluindu-se într-o aromă elegantă.

Colectia Avon Rare cod: 12195/21261 Colectia Avon Rare cod: 12195/21261

Colectia Christian Lacroix

O colecție misterioasă, la fel ca femeia pentru care a fost creată. Îndrăzneață, hipnotizantă, seducătoare, parfumul o transformă într-o ispită, o apariție magică sau una pasională. Depinde de momentul zilei, dar și de dorința sa. Oricum ar fi, pentru ea, viața este o provocare pe care o trăiește intens.

Colectia Avon Christian Lacroix cod:29553-Nuit/02410-Rouge Colectia Avon Christian Lacroix cod:29553-Nuit/02410-Rouge

Colectia Eternal Magic

O colecție pentru femeia care cucerește pentru totdeauna. O femeie seducătoare, încântătoare, memorabilă, la fel ca licoarea sa magică - parfumul. Prezența sa pare desprinsă dintr-o lume feerică, acolo unde îl invită și pe bărbatul iubit. Împreună, cei doi explorează visurile și le transformă în realitate.

Colectia Avon Eternal Magic Colectia Avon Eternal Magic

Tu ti-ai regasit parfumul potrivit in lista de mai sus? Daca nu, cu siguranta acesta se afla in partea a doua a povestii parfumurilor Avon.

Lasa un comentariu

spam-ul si limbajul ofensiv vor fi sterse!