×
Bucura-te garantat de cele mai
tari vouchere cadou!
daca vrei sa eviti sa primesti vouchere cadou, click aici
×
participa la concursurile myavon.ro pe facebook si poti castiga zilnic premii
Esti deja fan? Click aici.
Cum iti pregatesti picioarele pentru vara

Cum iti pregatesti picioarele pentru vara

Se încălzeşte afară şi nu-ţi mai poţi ascunde picioarele în şosetele groase sau în ghetele de iarnă. Trecerea de la cizme şi botine la încălţări decupate se poate face de pe-o zi pe alta... cu condiţia să ai picioarele potrivite pentru acest „pas”! E vremea să laşi pielea să respire şi să se bucure de razele de soare.
Un ritual  al  picioarelor poate fi considerat reuşit doar dacă te bucuri de rezultat cel puţin cateva zile, nu doar imediat după!

Iată cativa paşii pe care trebuie să-i parcurgi pentru  picioare frumoase si....  usoare!

1. Cum iti ingrijesti picioarele?

 Fie iarnă, fie vară, de două ori pe săptămână trebuie să foloseşti o piatră ponce ca să îndepărtezi pielea în exces sau o perie aspră pentru a-ţi freca viguros tălpile, astfel încât să scapi de primul strat  de celule moarte şi bătături uscate. Iti recomand sa folosesti piatra ponce de la Avon (cod 19414). Ai nevoie de doar cateva secunde pentru fiecare picior ca să faci asta, la sfârşitul duşului. Poţi folosi şi o cremă exfoliantă pentru partea superioară a labei piciorului şi a gleznelor si aici iti pot recomnda sa incerci crema abraziva pentru picioare de la Avon (cod 25700).

Cremă abrazivă Avon pentru picioare cod: 25700 Cremă abrazivă Avon pentru picioare cod: 25700

2. Hidratare si odihna

Hrănirea şi „sigilarea” pielii proaspete este cel mai important pas al ritualului. Foloseşte o cremă puternic hidratanta  pentru picioare  şi pune-ţi şosete de bumbac ( poti incerca sosetele de la Avon cod 00539), astfel încât să ajuti crema să pătrundă profund în piele. Nu în ultimul rând, ai grijă să îţi odihneşti picoarele la o înălţime mai mare decât bazinul, astfel încât să eviţi umflarea lor!

Şosete Avon hidratante Planet Spa cod: 00539 Şosete Avon hidratante Planet Spa cod: 00539

3. Exfoliaza unghiile

 Aşa cum îndepărtezi  celulele moarte de pe piele, trebuie să îndepărtezi şi straturile de la suprafaţă  unghiilor. Înainte să foloseşti oje colorate sau lacuri, dă-le o formă frumoasă unghiilor şi impinge cuticulele, poti incerca tratametul pentru cuticule de la Avon (cod 27284) - aşa cum procedezi cu unghiile de la mâini, aşa trebuie să faci şi cu cele de la picioare.

Tratament Avon pentru cuticule Mira Complex cod:27284 Tratament Avon pentru cuticule Mira Complex cod:27284

Eşti pregătită să încalţi sandalele şi balerinii preferaţi fără grijă?

 

 

Produse prezentate in articol

da click pe produse pentru detalii Facebook Iti place articolul? Click si share pe Facebook

Lasa un comentariu

spam-ul si limbajul ofensiv vor fi sterse!