×
Bucura-te garantat de cele mai
tari vouchere cadou!
daca vrei sa eviti sa primesti vouchere cadou, click aici
×
participa la concursurile myavon.ro pe facebook si poti castiga zilnic premii
Esti deja fan? Click aici.
Cele mai bune 3 carti motivationale care te vor face mai fericita

Cele mai bune 3 carti motivationale care te vor face mai fericita

Ce activitati poti face intr-o zi ploioasa de toamna? Sunt multe variante, dar eu te sfatuiesc sa iti antrenezi mintea si sufletul cu lecturarea unei carti. Citind, descoperim multe concepte noi, pe care le asimilam, voit sau nu, si ne modeleaza modul de gandi, ne schimba perceptia asupra lumii si a vietii.

Ti-am pregatit o lista scurta de carti care pe mine m-au marcat si pe care le-as reciti oricand cu acelasi interes fara sa ma plictisesc.

1. O zi de David Nicholls prezinta o poveste de dragoste atipica, urmarita timp de 20 de ani in aceeasi zi, 15 iulie. Te face sa realizezi care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata si ca dragostea nu tine cont de obstacole, nici de trecerea timpului.

2. Fluturi de Irina Binder este tot o poveste de dragoste, scrisa in cel mai frumos mod. Cele doua volume te vor captiva, prin franturi si lectii de viata care te formeaza ca om, prin decizii care, luate intr-o clipa iti pot schimba intregul curs al vietii...

3. Daca as ramane de Gayle Forman este o drama pe care o gasesti, mai nou si pe marile ecrane. Este o poveste inspirata din fapte reale care cu siguranta ca va emotiona si pe cele mai puternice dintre noi. Mia, o adolescenta de 17 ani are o viata perfecta, o familie iubitoare si un prieten minunat, Adam, insa toate acestea ii sunt luate intr-o clipa, cand parintii ei au un accident de masina, iar viata ei devine o adevarata tragedie. Un roman despre viata, moarte, dragoste si puterea de a continua, merita citit.

Cam aceasta ar fi o lista foarte sumara a cartilor citite recent, care pe mine m-au impresionat. Astept cu nerabdare sa imi recomanzi alte carti care ti-au placut tie! :)

Lasa un comentariu

spam-ul si limbajul ofensiv vor fi sterse!