×
Bucura-te garantat de cele mai
tari vouchere cadou!
daca vrei sa eviti sa primesti vouchere cadou, click aici
×
participa la concursurile myavon.ro pe facebook si poti castiga zilnic premii
Esti deja fan? Click aici.
Cand vreau sa ma simt frumoasa…

Cand vreau sa ma simt frumoasa…

"Cea mai buna parte a frumusetii este tocmai aceea pe care nicio fotografie nu o poate arata." Francis Bacon.

In general, cand vrem sa ne simtim frumoase, ne schimbam garderoba sau parfumul sau coafura... dar cate dintre noi schimba ceva la ele de fapt? Avem pretentia sa aratam bine in poze, dar ce putem spune despre noi cand nu suntem privite printr-o camera foto? Suntem suficient de frumoase?

Sunt atatea sfaturi, remedii si tratamente de infrumusetare, dar tot atatea mituri care le demonteaza. Singurul adevar care ramane in picioare este ca frumusetea vine din interior, se citeste in ochi si nu moare niciodata.

Cine poate spune ca nu recunoaste pe strada o femeie indragostita? Indiferent ca este acea dragoste pasionala sau o dragoste parinteasca sau pur si simplu este indragostita de tot ceea ce o inconjoara, emana acest lucru prin toti porii si transmite o energie molipsitoare. Daca este iubita la randul ei, atunci inseamna ca este o femeie cu adevarat norocoasa.

O femeie frumoasa este o femeie libera, independenta, implinita si multumita cu ea insasi.

Eu cand vreau sa ma simt frumoasa citesc, scriu tot ce ma impresioneaza si nu vreau sa uit si mai ales ma plimb, nu conteaza unde atat timp cand sunt insotita de persoana potrivita si idiferent daca ma ratacesc, gasesc intotdeauna drumul inapoi spre mine.

Tu ce faci atunci cand vrei sa te simti frumoasa?

Lasa un comentariu

spam-ul si limbajul ofensiv vor fi sterse!