×
Bucura-te garantat de cele mai
tari vouchere cadou!
daca vrei sa eviti sa primesti vouchere cadou, click aici
×
participa la concursurile myavon.ro pe facebook si poti castiga zilnic premii
Esti deja fan? Click aici.
Amintiri din vacanta

Amintiri din vacanta

Ne-am facut atatea planuri pentru concediu, l-am asteptat nerabdatoare un an intreg, iar el a trecut parca fara sa il simtim si fara sa apucam sa facem tot ceea ce ne-am propus. Daca ar fi sa tragem linie, cu ce am ramas totusi in urma lui? Cu un ten mai bronzat, evident, mai relaxate si cele mai norocoase dintre noi cu aceeasi greutate cu care l-am inceput. Dar, cel mai important lucru sunt amintirile pe care fiecare vara ni le lasa. De aceea, merita consemnate intr-un jurnal personal sau mai bine zis merita impartasite, caci cu cat le vei povesti mai multor persoane, cu atat ele vor fii mai vii in amintirea ta si le vei retrai de fiecare data.

Fiecare vara este o poveste unica si speciala. Este foarte important unde alegi sa mergi, si mai ales cu cine, pentru ca te poti afla in orice loc atat timp cat esti inconjurata de persoanele care sunt cu adevarat importante pentru tine.

Alege mereu sa te inconjori de oameni buni, care te iubesc si ai sa vezi ca viata ta va fii o permanenta vacanta, una a sufletului. Scrie in fiecare zi lucrurile bune pe care le traiesti sau pe care le vezi in jurul tau si ai sa vezi ca vei avea ocazia sa le retraiesti ori de cate ori simti nevoia sa le citesti.

Chiar daca vacanta ta nu a fost tocmai asa cum ai planuit-o sau a fost atat de scurta ca nici nu ti-a venit sa crezi ca deja trebuie sa te intorci la birou, incearca sa vezi in fiecare zi pe care o  traiesti lucrurile bune care ti se intampla si pe cele mai bune dintre ele scrie-le ca nu cumva sa le uiti si ai grija ca la final de an jurnalul tau sa aiba toate filele completate, sa nu treaca nicio zi fara ca tu sa scrii in jurnal cel putin un lucru bun.

Si ca sa ne bucuram si noi odata cu tine, povesteste-ne si noua cele mai frumoase amintiri din concediul ce tocmai a trecut!

Lasa un comentariu

spam-ul si limbajul ofensiv vor fi sterse!