×
Bucura-te garantat de cele mai
tari vouchere cadou!
daca vrei sa eviti sa primesti vouchere cadou, click aici
×
participa la concursurile myavon.ro pe facebook si poti castiga zilnic premii
Esti deja fan? Click aici.
5 pasi pentru a realiza un machiaj de zi cu ruj rosu

5 pasi pentru a realiza un machiaj de zi cu ruj rosu

Indiferent de tendinte, machiajul de zi care denota stil si prospetime nu se va demoda niciodata. Si daca mai adaugam un ruj rosu, arma seductiei oricarei femei, vei obtine un machiaj de zi cu adevarat captivant.

1. Pregateste-ti tenul pentru machiaj. Demachiaza-te, chiar daca in ziua precedenta nu ai folosit produse cosmetice si apoi foloseste o crema hidratanta pentru ten.

2. Aplica fondul de ten si o pudra transparenta, apoi, pentru conturare, foloseste pudra bronzanta pentru pometi, nas si tample.

3. Urmeaza iluminarea zonelor inalte ale fetei: interiorul ochilor, nasul, deasupra buzei superioare si partea cea mai inalta a pometilor.

4. Pentru machiajul ochilor, aplica in pliul ochiului un fard intr-o nuanta naturala mata.Dupa, iluminam coltul interior al ochiului cu un fard intr-o nuanta vanilla.Aplicam la baza genelor un creion maron pentru a intesifica privirea. La final folosim mascara atat pe genele de sus cat si pe cele de jos pentru un efect mai dramatic.

5. Pentru buze vom folosi un creion de buze rosu pentru conturarea acestora si pentru a ne asigura ca rujul va rezista mai mult timp pe buze, peste care aplicam un ruj rosu burgund.

Acest machiaj este usor de realizat si iti va pune in valoare trasaturile fetei, iar rujul rosu iti va oferi un plus de feminitate si sezualitate. Incearca-l si tu!

Lasa un comentariu

spam-ul si limbajul ofensiv vor fi sterse!