×
Bucura-te garantat de cele mai
tari vouchere cadou!
daca vrei sa eviti sa primesti vouchere cadou, click aici
×
participa la concursurile myavon.ro pe facebook si poti castiga zilnic premii
Esti deja fan? Click aici.
5 lucruri pe care o femeie le asteapta de la un barbat

5 lucruri pe care o femeie le asteapta de la un barbat

Logica si gandirea unei femei sunt lucruri de neinteles pentru majoritatea barbatilor. De aceea nimeni nu poate raspunde la intrebarea "Ce vor de fapt femeile de la un barbat?", "Care sunt calitatile cele mai importante pe care ar trebui sa le aiba un barbat?".

Un studiu recent la care au participat femei cu varste cuprinse intre 18-45 de ani a stabilit o lista cu cele mai intalnite lucruri pe care ele le vor de la barbati.

1. Sinceritatea. Una dintre cele mai importante calitati pe care o cautam la oamenii din jurul nostru este transparenta. Evident, ne dorim ca si barbatul de langa noi sa nu aiba nimic de ascuns, pentru a avea o relatie de lunga durata.

2. Simtul umorului. Intotdeauna femeile vor fi impresionate de o gluma buna spusa la momentul potrivit si vor fi cucerite mult mai usor de o persoana amuzanta care stie sa destinda atmosfera.

3. Complimentele. Toate femeile se simt bine atunci cand sunt apreciate, asa ca vorbele frumoase spuse in momentele in care ne simtim descurajate sau mai putin atragatoare ne vor insenina cu siguranta ziua.

4. Increderea. Aceasta este un factor decisiv intr-o relatie. Barbatii pot fi inteligenti, cu un simt al umorului bine dezvoltat, agreabili, cu abilitati de comunicare la nivel inalt, dar daca nu inspira incredere, femeile isi pierd interesul, pentru ca intr-o astfel de reletie nu s-ar simti in siguranta. De asemenea, un barbat neincrezator si gelos nu face decat sa isi indeparteze partenera de viata.

5. Independenta. Femeile cauta un barbat care sa isi poata purta singur de grija din toate puncetele de vedere. De la partea finaciara si pana la gatit, un barbat trebuie sa se descurce in orice situatie.

Desi putem fi considerate pretentioase, greu de multumit si de inteles, noi, femeile avem nevoie in primul rand de afectiune si intelegere. Apoi, putem trece si la celelalte lucruri pe care ni le dorim de la un barbat, iar lista de mai sus poate continua...

Lasa un comentariu

spam-ul si limbajul ofensiv vor fi sterse!