Iubire toamna

Toamna se simte parfum de … iubire

….de flori, de frunze asternute pe asfalt, de nostalgii si amintiri. Dar, toamna cel mai puternic se simte miros de iubiri. Nu este doar o metafora, este rezultatul unor studii facute de mai multi cercetatori care au ajuns la concluzia ca acest anotimp este prielnic pentru indragostiti sau pentru a-ti gasi jumatatea.

In primul rand, studii ale cercetatorilor britanici au aratat faptul ca toamna incepe sezonul bauturilor calde, iar atunci cand servim o bautura calda impreuna cu cineva, devenim, fara sa ne dam seama mai generosi din punct de vedere sentimental si asa ii percepem si  pe ceilalti.

Apoi, relatiile care incep toamna dureaza mai mult. Asa cum vara este sezonul in care au loc cele mai multe aventuri, deci mai multe despartiri, toamna se incheaga relatiile serioase care dureaza cel putin un sezon.

Toamna suntem mai romantici. Atat femei, cat si barbati, cu totii simtim nevoia de caldura sub toate formele ei, asa ca, inevitabil, devenim mai sensibili, preferam filmele de dragoste vazute in compania partenerului si ne bucuram de toate caldura pe  care o primim.

Barbatii se indragostesc mai usor toamna pentru ca, la nivelul perceptiei, barbatii gasesc femeile mult mai atragatoare. Desi vara este anotimpul in care femeile sunt mai sumar imbracate, se pare ca hainele care ne acopera din ce in ce mai mult sunt mai feminine, mai atragatoare, denotand mai mult mister.

Vestea buna este ca toamna tocmai a inceput, asa ca bucura-te din plin! :)