Silueta Avon

3 mituri despre dieta

Ne dorim sa aratam precum modele de pe copertile revistelor de moda, de aceea credem in toate sfaturile pe care le citim referitoare la silueta. Greutatea ideala nu exista, difera in functie de persoana. Important este sa ne simtim bine in propria piele.

1.Daca vrei sa slabesti, trebuie sa consumi multa apa. Partial, este adevarat, insa nu trebuie sa ne bazam exclusiv pe acest lucru. Ideal ar fi sa inlocuiesti bauturile acidulate si dulci cu apa si sa nu uiti sa bei un pahar cu apa calduta dimineata, inainte de masa. Astfel, iti vei reduce apetitul si vei consuma mai putine alimente.

2. Renunta la gustarile dintre mese. Pentru a-ti mentine glicemia constanta si metabolismul activ este indicat sa incluzi o gustare usoara intre mesele principale, de exemplu: nuci, fructe deshidratate.

3. Slabesti daca te infometezi. Infometarea nu este o solutie daca vrei sa slabesti,  mai degraba daca vrei sa te imbolnavesti. Desi la inceput vei pierde cateva kilograme, cand vei reveni la regimul tau de viata, le vei pune la loc.

Inainte de a te gandi sa slabesti, trebuie sa adopti un regim de viata sanatos, pe care sa il combini cu sport. Cu siguranta vei vedea rezultate intr-un timp scurt.